Dinlemek istediğiniz Türkü:

Sibel Pamuk

1982 yılında Sivas ilinde doğan Sibel Pamuk, daha sonra ailesi ile birlikte Almanya Frankfurt şehrine yerleşmiş ve eğitim hayatını burada tamamlamıştır. 1989 yılında profesyonel olarak yaptığı Kick Box ile turnuvalara katılmış ve çeşitli dereceler elde etmiştir. Amatör olarak tiyatroculuk da yapan Pamuk, çeşitli müzikallerde rol almıştır. 1994 yılında ise arkadaşları ile birlikte Almanya ülkesinde Grup İnisiyatif isimli bir müzik grubu kurmuş ve bu grubun solistliğini yapmıştır. 17-18 yaşında Türkiye’ye tekrar dönen sanatçı Arif Sağ’a ait müzik okulunda müzik eğitimi alan Pamuk, ilk albümü “Al Yazmalım”‘ı 2000 yılında çıkarmıştır. Pamuk, halen konserler ile sanat yaşamını devam ettirmektedir.

Diskografi
Albümleri
2000, “Al Yazmalım”
2002, “Kara Gözlüm”
2003, “Yüreğimizdeki Türküler”
2005, “Ahuzar” [4]
2007, “Sevda Ektim”
2011, “Payidar”
2014, “Ayna” [5]


Etiketler : | | | | | |
Kategori: Sanatçı, Sibel Pamuk |
« || »